Érdemes már az újszülött kisbabának is megtakarítást kötni

Kisbabánk születésével egyértelmű, hogy ő lesz a legfontosabb számunkra, akinek mindig a legjobbat szeretnénk.

Szülőként természetes, hogy szeretnénk neki megadni mindent, és amíg lehet, támogatni őt. Az sem kérdés, hogy úgy szeretnénk elindítani majd a nagybetűs életben, hogy neki könnyebb legyen, éppen ezért szeretnénk megalapozni a jövőjét diploma, esetleg lakás formájában.

Ez azonban egyszerre hatalmas anyagi megterhelést jelentene, ezért a legjobb megoldás az lehet, ha egészen a születésétől kezdve valamilyen megtakarítást indítunk a számára. Ennek az az előnye, hogy nem egy nagy kiadást jelent, hiszen havonta kisebb összeget fizetünk 18 éven át, aminek a végeredménye az lesz, hogy egy csinosabb összeget tudunk a gyermekünk jövőjére fordítani.

De ahány család, annyi féle igény és élethelyzet, ezért nem könnyű eldönteni, hogy melyik megtakarítás lehet a legideálisabb. Meg kell határozni, hogy milyen célokra szeretnél félretenni, milyen időtávban gondolkodsz. Ha ezeket tudod, könnyebb dönteni a ma fellelhető megtakarítási formák közül: babakötvény, életbiztosítás, tartós befektetési számla, vagy akár bankbetét.

Ha te is szeretnéd biztonságban tudni gyermeked jövőjét, de még nem tudod melyik megtakarítási forma lenne nektek a legmegfelelőbb, kérj személyes konzultációt.

A megtakarítás gyermekünk jövőjét segítheti
error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!