Egy éve a koronavírus határozza meg az életünket, és azt, hogy mit lehet és mit nem. Nagyon sokan kényszerültek, és még kényszerülnek most is home office-ba, egyre nehezebben viseljünk mindannyian a bezártságot. Nem csoda, ha szeretnénk most már kimozdulni, és egy kicsit kirándulni, a szabadban lenni. De hogyan tehetjük meg ezt a pandémia kellős közepén?

A mozgásra és a szabad levegőre, egy kis felfrissülésre szükségünk van, és a jó hír, hogy túrázni, kirándulni, az erdei utakat felfedezni most is lehet. Természetesen be kell tartani a járványügyi előírásokat. Ez azt jelenti, hogy lehetőleg csak azokkal induljunk neki a természetnek, akikkel egyébként is egy háztartásban élünk együtt, tartsuk a távolságot, és kerüljük a tömeget. Keressünk olyan útvonalakat és helyszíneket, amelyek kevésbé látogatottak.

Arra azonban nagyon figyeljünk, hogy olyan területeket barangoljunk be, amelyeket ismerünk. Jelen helyzetben nem érdemes új felfedezéseket tenni, és vigyázzunk nagyon magunkra. Igyekezzünk ne lesérülni, hogy ne kelljen kórházba mennünk, és a már egyébként is túlterhelt magyar egészségügyet és orvosokat plusz feladat elé állítanunk.

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!