Ha nem azon szerencsések táborát erősíted, akik már a gimiben, de legkésőbb az egyetem megtalálták a nagy Ő-t, akkor bizonyára te is szembesültál azzal, hogy ismerkedni nem egyszerű. Nem volt ez könnyű a COVID előtt sem, de azóta talán még nehezebb. Az életterünk beszűkült, a kedvenc helyeink hónapokon keresztül zárva voltak, és mi még sosem töltöttünk annyi időt a négy fal között, mint az elmúlt másfél évben.

Ez pedig természetesen a randizási szokásainkra is rányomta a bélyegét. Annak ellenére, hogy a nyár valamelyest szabadabb, mehetünk akár még utazni is, nem feledkezhetünk meg arról, hogy még mindig egy világjárvány kellős közepén vagyunk. De vajon hogyan lehet egy ilyen helyzetben ismerkedni? Mit tudsz tenni, ha nem bízol abban, hogy az utcán összeütköztök az igazival?

Adja magát a legkézenfekvőbb megoldás: az online ismerkedés, amely ugyancsak megváltozott a vírus következtében. Tekintettel arra, hogy mostanáig nem nagyon tudtunk kimozdulni, az online társkeresés átalakult. Sokkal inkább van lehetőség most már online is megismerni a másikat, aminek azért van előnye. Ugyanakkor az nem kérdés, hogy a személyes találkozás varázsát nem tudja pótolni egyetlen Zoom randi sem.

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!