Családoknak

Természetes, hogy szülőként az egyik legfontosabb kérdés számodra, hogy milyen lesz gyermekeid jövője. Biztosan gyakran gondolkodsz azon, vajon mennyibe kerül majd gyermeked felnevelése.
Mennyit kell félretennetek ahhoz, hogy fiatal felnőtté cseperedő gyermeketeket tudjátok támogatni akár a tanulásban, akár saját otthona megvásárlásában?

Ezekre a kérdésekre is segítek megkeresni a rátok szabott választ, olvass tovább!

Gyermekeink jövője

Természetes, hogy szülőként az egyik legfontosabb kérdés számodra, hogy milyen lesz gyermekeid jövője.

Biztosan gyakran gondolkodsz azon, vajon mennyibe kerül majd gyermeked felnevelése.
Mennyit kell félretennetek ahhoz, hogy fiatal felnőtté cseperedő gyermeketeket tudjátok támogatni akár a tanulásban, akár saját otthona megvásárlásában?

Ezekre a kérdésekre is segítek megkeresni a rátok szabott választ, olvass tovább!

Váratlan élethelyzet?

Bármennyire is szeretnénk, nem tudunk minden eshetőségre előre gondolni. Bármikor bekövetkezhet egy váratlan baleset, egy hosszabb betegség, amely nemcsak lelkileg, de anyagilag is erősen megterhelheti a családotokat.

Ha szeretnéd felkészülten várni ezeket az előre nem látható helyzeteket, segítek, hogy minden családtagod megfelelő védelmet kapjon.

Időskori védelem

Bár gyakran halljuk, mennyire fontos előre gondoskodnunk arról, hogy idősebb korunkban megfelelő anyagi körülmények között élhessünk, a mindennapok rohanásában, a nyakunkba szakadó havi kiadások közepette erre nagyon nehéz tudatosan félretenni.

Azonban a jó hírem az, hogy csupán egyszer kell megtervezni és tudatosan elkezdeni az időskori gondoskodást. Ezt követően az évek során minimális figyelem szükséges részedről, és jól eső nyugalommal tölthet el, hogy gondoskodsz magadról.

Fordulj hozzám, együtt kiszámoljuk, megtervezzük és megvalósítjuk azt, ami segít abban, hogy évtizedekkel később biztonságban és nyugalomban élhess.

Legnagyobb vagyonunk

Kétségtelen, hogy ma a legnagyobb vagyonunk a saját lakás, éppen ezért fontos, hogy ne csak addig keressük a legjobb pénzügyi megoldásokat, amíg megszerezzük és kifizetjük saját házunkat, lakásunkat, hanem akkor is legyünk körültekintőek, amikor otthonunk védelméről van szó.

Szakmai tapasztalatomat bevetve akár 40% kedvezményt is szerezhetünk lakásbiztosításodra!

Gépjárműveink védelme

A saját lakás mellett a család autója talán a második legfontosabb vagyontárgyunk, amely ráadásul folyamatos költségeket von maga után. Érdemes alaposan körbejárni mind a kötelező, mind a Casco biztosítások lehetőségeit. Vajon jó biztosítást fizettek most, vagy lehetne olcsóbb?

Segítek kideríteni, hogy tudnátok-e spórolni ezeken a biztosításokon, forduljatok hozzám!

Utazáskor is biztonságban

Minden családnak jól esik időnként kiszakadni a hétköznapokból egy kellemes utazással, közös nyaralással, azonban ilyenkor sem feledkezhetünk meg a család védelméről. Egy külföldi baleset, szükséges orvosi ellátás, egy eltűnt poggyász vagy bármilyen váratlan helyzet esetében nagyon sok terhet levehet a vállatokról egy jól megválasztott utasbiztosítás.

Ne fizessetek feleslegesen egy rosszul megválasztott biztosításért, de ne is maradjatok védelem nélkül! Segítek, hogy a legjobb ajánlatot választhassátok ki!

Szeretnél egy ingyenes kalkulációt arról, mekkora kiadásokra számíthatsz, mire gyermeked elkezdi a nagybetűs életet?

Töltsd le ezt az ingyenes elemzést egyetlen gombnyomással!

Kérsz egy 30 perces,
személyre szabott konzultációt ingyen?

Azért, hogy teljesen rád és a családodra szabott segítséget kaphass, kérj tőlem egy 30 perces konzultációt. Ennek során feltérképezem az igényeidet, megbeszéljük, miben lenne szükséged segítségre, és személyre szabott javaslatokat kapsz tőlem. Teljesen ingyenes és csak pár kattintás, hogy jelentkezz rá!

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!