Gépjárműveink védelme

Téged és a családodat mennyire viselne meg, ha holnaptól nem tudnátok használni a családi autót? Akár hetekig, vagy hónapokig kellene megoldanotok a mindennapokat nélküle?
Beszéljünk róla

Lassan minden családban szinte nélkülözhetetlen egy saját autó, mégsem vigyázunk rá eléggé. 

A kötelező biztosítás nem kikerülhető, de igyekszünk azt a legjobb áron kötni. Casco biztosítást viszont jóval kevesebben kötnek, hiszen elterjedt tévhit, hogy drága.

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, akár már havi 3000-4000 Ft-ért is lehetne egy olyan Casco biztosításod, ami védelmet nyújt az elemi károk, tűzkár, üvegkár, töréskár, sőt még lopáskár esetében is?

Mit gondolsz, mi a felelős döntés? Rászánni erre havonta egy átlagos bevásárlás vagy tankolás árának negyedét, vagy védelem nélkül hagyni azt, ami minden nap, minden héten az életetek része?

Hidd el, létezik olyan Casco biztosítás, ami a te igényeidnek is megfelel, én pedig segítek megtalálni!

Fizess csak azért, amire szükséged van, de nyújtson kellő védelmet a Casco!

Az Aegon Casco biztosításai maximálisan testreszabhatóak, így pontosan azért fizetsz, amire szükséged van, és abban is biztos lehetsz, hogy széleskörű védelmet kapsz a pénzedért.

Nagyon drága mulatság úgy Casco biztosítást fizetni, hogy nincs benne fedezet arra, ami nagy eséllyel ma már bármelyikünkkel megtörténhet.

lopáskár

vadkár

jégveréskár

kátyúkár

eltűnt poggyászok

Ezek mind-mind teljesen hétköznapi esetek, amelyekre nem lehet felkészülni.

Azonban védelmet kérhetsz ellenük! Pontosan ebben tudok neked segíteni, kiszámolom, hogyan járhatsz a legjobban akár egy kötelező, akár egy Casco biztosítás megkötése esetén, és segítek abban is, hogy a biztosítás tényleg kiterjedjen a leggyakoribb káreseményekre.

Neked nem kell ismerned az összes kiegészítő biztosítási lehetőséget, amit a Casco mellé kérhetsz, ebben segítségedre leszek én! Fordulj hozzám bizalommal!

Szívesen kiszámolnád, hogy mekkora összeggel védheted a családi autótokat a károk ellen?

Használd ingyenes kalkulátorunkat ide kattintva!

Megismernéd alaposabban
Kötelező Gépjármű-Felelősségbiztosítás (KGFB)

A Kötelező Gépjármű-Felelősségbiztosítás részleteiről összegyűjtöttem neked
a legfontosabb tudnivalókat.

1. Tudod, hogy átlagosan Magyarországon egy évben mennyi közúti közlekedési baleset történik?

A Központi Statisztikai Hivatal elmúlt 30 éves adatai csökkenő tendenciát mutatnak, hiszen 1990-ben még több, mint 27.000 baleset történt és ezekben, több, mint 2400 fő halt meg. Ugyanez az szám a 2019-es évre vonatkozó adatok alapján több, mint 16.000 baleset, amelyből sajnos több, mint 600 halálos kimenetelű volt.

2. Tudod, hogy mikor vagy kötelezett gépjármű felelősségbiztosítást kötni?

Ha az adott gépjármű tulajdonosa, vagy üzembentartója vagy, akkor te vagy kötelezett a biztosítás megkötésére, és fizetésére.

3. Te tudod, hogy mire térít a biztosítás?

A biztosításod a jármű üzemeltetése során a biztosított gépjárművel okozott dologi és személyi sérüléses károkra nyújt fedezetet.

4. Tudod-e, hogy mi a különbség a gépjármű felelősségbiztosítás és a Casco között?

A leginkább kézzel fogható különbség a kettő között, hogy amíg az előbbi egy felelősségbiztosítás, addig az utóbbi egy vagyonbiztosítás. Ez azt jelenti, hogy a KGFB az általad más gépjárműben okozott károkat téríti meg, míg a Casco a saját biztosított járművedben keletkezett, szerződésben meghatározott károkra térít. Továbbá, amíg a KGFB nevéből adódóan kötelező, addig a Casco önkéntesen, saját belátásunk szerint köthető meg.

5. Tudtad, hogy a gépjármű felelősségbiztosítások évfordulója már év közbeni is lehet, nem csak év végi?

2010. január 1-től ugyanis változott a kötelező biztosítások évfordulójára vonatkozó törvény, ami azt jelenti, hogy 2010-től a forduló a szerződéskötéstől számítva egy év múlva esedékes – tehát nem kell megvárni az év végét, hanem év közben is válthatunk, ha úgy jön ki a biztosítási forduló.

6. Tudtad, hogy a biztosítást felmondani kizárólag az évforduló előtti 30. napig lehetséges?

Tehát, ha a te biztosítási évfordulód például 2021.03.20. akkor a biztosításod felmondásának legkésőbb 2021.02.20-ig be kell érkeznie adott biztosító társasághoz.

8. Tudtad, hogy az együttkötési akcióval akár 50%-os kedvezménnyel is köthetsz gépjármű felelősségbiztosítást?

A szerződéskötést megelőző 120 napban újonnan kötött lakás-, élet- vagy Casco biztosításokkal most te is lefelezheted az éves KGFB díját!

Kérsz egy 30 perces,
személyre szabott konzultációt ingyen?

Azért, hogy teljesen rád és a családodra szabott segítséget kaphass, kérj tőlem egy 30 perces konzultációt. Ennek során feltérképezem az igényeidet, megbeszéljük, miben lenne szükséged segítségre, és személyre szabott javaslatokat kapsz tőlem. Teljesen ingyenes és csak pár kattintás, hogy jelentkezz rá!

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!