Gyermekeink jövője

Szülőként a legfontosabb, hogy gyermeked számára biztos alapokat építhess. Azon túl, hogy szeretettel és gondoskodással halmozod el, eljön az ideje annak, amikor egyre mélyebben kell a pénztárcádba nyúlnod.
Beszéljünk róla

“Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond.”

Még ha nem is értesz egyet ezzel a gyakran hangoztatott mondással, abban biztosan megegyezhetünk, hogy ahogy cseperedik gyermeked, bizony egyre több kiadással kell számolnod.

Az iskola, a tinikor, a továbbtanulás mind-mind drága, arról nem is beszélve, hogy egyszer szeretne majd kirepülni a családi fészekből, és ha ebben támogatni tudod, óriási terheket vehetsz le a válláról.

Honnan lesz elég pénzed ahhoz, hogy gyermekedet megfelelően tudd támogatni?

Biztosan gyakran gondolkodsz azon, vajon mennyibe kerül majd gyermeked felnevelése. Mennyit kell félretenned ahhoz, hogy fiatal felnőtté cseperedő gyermekedet tudd támogatni akár a tanulásban, akár saját otthona megvásárlásában?

Hacsak nem hull az öledbe az ötöslottó főnyereménye, akkor a szükséges összeget évek munkájával lehet csak összegyűjteni.

Jövőtervező megtakarítási célú életbiztosítás

Azonban egy megfelelően tervezett, időben elindított megtakarítás megoldást nyújthat a nehéz helyzetekre. Éveken át azzal a nyugalommal nevelheted gyermeked, hogy mindent megtettél azért, hogy idővel a szereteted mellett anyagilag is támogatni tudd. Ez az érzés megfizethetetlen lesz.

Megtakarítási céljaidhoz ajánlom az Aegon Jövőtervező megtakarítási célú életbiztosítást. A Jövőtervező életbiztosítás rugalmas időtartammal és kockázatvállalással támogat téged céljaid megvalósításában. Ideális közép- és hosszú távú megtakarítási terveid eléréséhez.

Ne aggódj, nem kell otthonosan mozognod a pénzügyekben, megteszem helyetted, és a kalkulációtól a szerződéskötésig mindenben segítek!

Kíváncsi vagy, mennyibe kerül majd gyermeked életkezdése?

Mi kiszámoltuk helyetted, nézd meg ezt az ingyenesen letölthető anyagot!

Szívesen kiszámolnád, hogy mekkora megtakarításra tehetsz szert?

 

Az Aegon Jövőtervező megtakarítási célú életbiztosítás már akár havi 13.500 Ft befizetéssel is megköthető! Megválaszthatod, hogy mekkora összeget szeretnél félretenni havonta megtakarítási céljaidra, milyen időtartammal és mekkora kockázatvállalás mellett.

 

Használd ingyenes kalkulátorunkat ide kattintva!

Megismernéd alaposabban
az Aegon Jövőtervező részleteit?

A Jövőtervező részleteiről összegyűjtöttem neked
a legfontosabb tudnivalókat.

1. Tudtad, hogy megtakarítani nem csak malacperselyben lehet?

Egy jól megválasztott és határozott pénzügyi döntéssel komoly összegeket gyűtjhetsz össze, akkora, amikor igazán nagy szükségeteket lesz rá.

2. Tudtad, hogy az életbiztosítás nem csak a magas jövedelemmel rendelkezők kiváltsága?

Hiszen, napi két kávé áráért már olyan biztosítást köthetsz magadnak és a családodnak, amellyel havi szinten több ezer forintot is spórolhatsz, ráadásul van lehetőséged megtakarítással is kombinálni!

3. Tudtad, hogy a magyarok csupán 5%-a rendelkezik életbiztosítással?

Pedig az anyagi biztonság nem kiváltság, hanem szükséglet! Hiszen szülőként felelősek vagyunk a gyermekeink jövőjéért!

4. Miért nyerő ötlet egy megtakarítással kombinált életbiztosítás?

Mert kettő az egyben választás azok számára, akiknek éppoly fontos, hogy egy váratlan tragédia (komoly baleset, betegség, halál) esetén a család anyagilag védve legyen, valamint, hogy félre tudjanak tenni a közép és hosszú távú célok megvalósítása érdekében.

5. Tudtad, hogy te dönthetsz arról, hogy milyen portfólióba kerül a befektetésed?

Hiszen a te választásod szerint az életbiztosításokra befizetett biztosítási díjakat a biztosító kétféleképpen fektetheti be!

Választhatod “hagyományos” megtakarítási formát, ahol a biztosító saját maga fekteti be a díjakat és meghatározott garanciákat biztosít.

Illetve választhatsz úgynevezett “unit-linked” terméket, ahol a biztosító az általad kiválasztott eszközalapokba fekteti be a díjak költségekkel csökkentett részét. Ez esetben a biztosító nem vállal garanciát a befektetések értékének megőrzésére, viszont ezzel a lehetőséggel magasabb hozam elérése is lehetséges.

6. Tudtad, hogy kedved szerint választhatod ki a kitűzött célt amire gyűjteni szeretnél?

A Jövőtervező életbiztosítás rugalmas időtartammal és kockázatvállalással támogat Téged a céljaid megvalósításában. Ideális közép és hosszú távú megtakarítási terveid eléréséhez.

7. Tudtad, hogy egy megfelelően eltervezett és tudatosan irányított pénzügyi döntéssel minimum 180.000 Ft ügyfélbónusz vár rád az biztosítási időtartam végén?

Hiszen legalább 15 éves biztosítási időszak és minimum 15.000 Ft/hó megtakarítási díjrész esetén egy éves biztosítási díjat írhatunk jóvá szerződéseden, amely tovább gyarapíthatja megtakarításaidat!

8. Tudtad, hogy összesen 29 kiegészítő biztosítás közül szabadon választhat és ezzel akár egy szerződéssel védelmet nyújthat az egész család számára?

Választhatsz 12 betegségbiztosítás például műtéti- és kórházi napi térítés, illetve daganatdiagnosztikára szóló kiegészítő biztosítás.

9 balesetbiztosítás közül többek között baleseti- és közlekedési baleseti kórházi napi térítés, műtéti térítés, vagy akár a csonttörés és égési sérülésekre szóló kiegészítő biztosítást is választhatsz.

A 5 féle gyermekeknek szóló kiegészítő biztosítással pedig van lehetőséged, a gyermeked számára is a maximális biztonságot nyújtani, mint például égési sérülésekre, csonttörésre és kórházi napi térítésre is.

Továbbá 2 kockázati életbiztosítás, amely közül az egyik egy hagyományos életbiztosítás, a másikkal pedig kifejezetten a Jövőtervező biztosítást van lehetőséged kiegészíteni.

Kérsz egy 30 perces,
személyre szabott konzultációt ingyen?

Azért, hogy teljesen rád és a családodra szabott segítséget kaphass, kérj tőlem egy 30 perces konzultációt. Ennek során feltérképezem az igényeidet, megbeszéljük, miben lenne szükséged segítségre, és személyre szabott javaslatokat kapsz tőlem. Teljesen ingyenes és csak pár kattintás, hogy jelentkezz rá!

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!