Váratlan élethelyzet?

 

Bármennyire is szeretnénk, nem tudunk minden eshetőségre előre gondolni.

 

Beszéljünk róla

Bármikor bekövetkezhet egy váratlan baleset, egy hosszabb betegség, amely nemcsak lelkileg, de anyagilag is erősen megterhelheti a családodat.

Ha a “20 perc múlva otthon találkozunk” nem történik meg, egy váratlan baleset miatt, máris komolyan át kell gondolni a család havi költségvetését.

Gondoltad volna, hogy a magyaroknak csupán 5%-a rendelkezik kockázati életbiztosítással? Pedig az anyagi biztonság nem kiváltság, hanem szükséglet!

Honnan fogsz segítséget kapni egy váratlan baleset esetén?

Segítek, hogy minden családtagod megfelelő védelmet kapjon, és felkészülhessetek a váratlan helyzetekre.

Az Aegon Vitál Max életbiztosítással pontosan azokban az esetekben számíthatsz segítségre, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

Az alap életbiztosítás megkötésekor vagy akár később is, számos kiegészítő elem közül választhatsz – műtét, kórházi ápolás, csonttörés stb. -, pontosan azért, hogy teljesen a családotok igényeihez alakíthasd a biztosításotokat.

A klasszikus életbiztosítás mellett különböző balesetbiztosításokkal, egészségbiztosítási kiegészítőkkel, és kifejezetten nőknek szóló kiegészítő biztosításokkal gondoskodhatsz arról, hogy egy baleset vagy betegség esetén legalább a pénzügyi gondokkal ne kelljen küzdenetek.

Ne aggódj, nem kell otthonosan mozognod a pénzügyekben, megteszem helyetted, és a kalkulációtól a szerződéskötésig mindenben segítek!

Szívesen kiszámolnád, hogy mekkora összeggel gondoskodhatsz családod védelméről a váratlan helyzetekben?

 

Az Aegon Vitál Max életbiztosítás már akár havi 5000 Ft befizetéssel is megköthető, a számodra kényelmes időtartammal és kockázatokkal.

 

Használd ingyenes kalkulátorunkat ide kattintva!

Megismernéd alaposabban az Aegon Vitál Max részleteit?

A Vitál Max részleteiről összegyűjtöttem neked a legfontosabb tudnivalókat.

1. Tudtad, hogy a kockázati életbiztosítás is elérhető már pár ezer forintos havidíjtól?

Előzetes egészségügyi felméréssel lehetőséged van akár már 5000 Forintos havidíjjal több millió forintos életbiztosítást kötni!

2. Tudtad, hogy díjazzuk azt, aki egészségtudatosan él?

Honorálni fogjuk azokat az ügyfeleinket, akik egészségtudatos életmódot folytatnak, illetve nem dohányoznak. Hiszen valaki minél jobb egészségügyi állapotban örvend, és odafigyel a saját mentális és fizikai egészségére, annál kedvezőbb díjért cserében tud szerződést kötni!

3. Te kiszámoltad már, hogy ha egy jövedelem kiesik a családi kasszából egy tragédia miatt, mennyi idő mire talpra áll egy átlagos család?

Ha egyik napról a másikra történik egy ilyen változás, akkor egy átlagos család anyagilag körülbelül két év alatt áll helyre. Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy átszervezze az új családfenntartó a családi kasszát, és semmiben nem szenvedjenek hiányt.

4. Te tudod, hogy mekkora összegre lenne szüksége egy átlagos családnak egy összegben, hogy egy jövedelem teljes kiesése ne viselje meg őket a jövőben?

Egy átlagos nettó 150.000-200.000 Forintos jövedelem, az előző kérdésből vett két évvel átlagosan 3.600.000-4.800.000 Forint, amire szüksége van a családnak, ahhoz átvészeljék ezt az időszakot.

5. Tudtad, hogy nem csak egy tragédia esetén nyújt szolgáltatást a biztosító, hanem úgynevezett terminális állapot esetén is? Mit is jelent ez?

A terminális állapot, vagy másnéven végstádiumú állapot, azt jelenti, hogy a biztosított orvos által diagnosztizált gyógyíthatatlan betegségben szenved, amely miatt valószínűsíthető, hogy egy éven belül meg fog halni. Ebben az esetben a biztosító a teljes biztosítási összeg 95%-át a biztosított számára kifizeti, amelyet szabad akarata szerint használhat fel. Legyen az akár újgenerációs gyógykezelésben való részvétel, bakancslista megvalósítása, vagy örökségként való átadása.

6. Számodra fontos az, hogy ha van kisgyermeked, akkor plusz védelmet kapj?

Számunkra is az! Hiszen, tudjuk, hogy egy kisgyermeket még hosszú idő és nagy anyagi felelősség felnevelni. Ezért van egy úgynevezett Papa-mama szolgáltatásunk. Ez azt jelenti, hogy az alapbiztosítási összeget 10%-al megemeljük (minimum 1.000.000, maximum 3.000.000 Forint), abban az esetben ha a haláleset idején, a biztosított szülő háztartásában él egy évesnél fiatalabb gyermek.

7. Tudtad, hogy társbiztosítottat, illetve a gyermekeidet is bevonhatod a biztosításba?

Egy társbiztosított bevonására van lehetőség, illetve a gyermekeidet is biztosíthatod egészen 17 éves korukig. A biztosítás a gyermekeid számára 25 éves korukig élő marad, hiszen az egyetemi évek alatt is nagyon sokan a szüleikre vannak utalva anyagilag.

8. Tudod, hogy a sztenderd életbiztosítás mellett hány darab kiegészítő biztosítás közül választhatsz?

Nők esetében 24 féle, férfiak esetében 22 féle kiegészítő biztosítás közül választhatsz. A két nem közötti különbség a speciális női élethelyzetekre nyújtott biztosítási események miatt van. A teljesség igénye nélkül ezek a következők:

Daganatos megbetegedés esetére szóló-, kritikus megbetegedés esetére szóló-, műtéti térítésre szóló- kórházi napi térítésre szóló-, közlekedési baleseti rokkantságra szóló kiegészítő biztosítások, stb.

Kérsz egy 30 perces,
személyre szabott konzultációt ingyen?

Azért, hogy teljesen rád és a családodra szabott segítséget kaphass, kérj tőlem egy 30 perces konzultációt. Ennek során feltérképezem az igényeidet, megbeszéljük, miben lenne szükséged segítségre, és személyre szabott javaslatokat kapsz tőlem. Teljesen ingyenes és csak pár kattintás, hogy jelentkezz rá!

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!