Önkéntes Nyugdíjpénztár

Kételkedsz abban, hogy kapsz majd nyugdíjat?

Miért ne gondoskodhatnál előrelátóan saját anyagi biztonságodról?

 

Esetleg kollégáidnak szeretnél hasznos munkáltatói hozzájárulást biztosítani időskori anyagi biztonságukhoz?

Mindkét esetben személyre szabott megoldással tudok segíteni neked, fordulj hozzám bátran!

Mikor tudok segíteni?

Ha munkavállalóként takarékoskodnál

Ha még aktív munkavállalóként dolgozol, de nem szeretnél csupán az állami nyugdíjra támaszkodni, akkor segítek neked abban, hogy közösen megtaláljuk azt az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítást, ami segítségedre lesz, hogy jelentős összeget tegyél félre a gondtalan nyugdíjas évekhez.

Most új belépőként, ha e-posta szolgáltatást választasz, a belépési díj felét biztosan megspórolhatod!

Ha munkáltatóként támogatnád kollégáidat

Ha szeretnéd kollégáid elkötelezettségét növelni, biztosíts nekik olyan munkáltatói hozzájárulást, amely segíti őket az öngondoskodásban! Segítek, hogy megtaláljuk a céged számára legmegfelelőbb konstrukciót!

Megismernéd alaposabban
az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztár részleteit?

Az Önkéntes Nyugdíjpénztár részleteiről összegyűjtöttem neked
a legfontosabb tudnivalókat.

1. Te ismered a különbséget a Magánnyugdíjpénztár és az Önkéntes Nyugdíjpénztár között?

Véleményem szerint ez az egyik legfontosabb kérdés a tudnivalók között, hiszen a mai napig nagyon sokan azt hiszik, hogy a kettő egy és ugyanaz. Fontos már az elején tisztázni, hogy nem!

Az első és legfontosabb különbség, hogy az önkéntes nyugdíjpénztárhoz nem férhet hozzá az állam, semmilyen formában. Hiszen azt a már leadózott jövedelmünkből tesszük félre, így gyakorlatilag az a magántulajdonunkat, magán vagyonunkat jelenti.

Fontos kiemelni, hogy ezzel szemben a Magánnyugdíjpénztári számlákon gyűlő pénzek legnagyobb része valójában nem a “mi saját pénzünk” volt, hanem szimplán az állami nyugdíjjárulék egy részét csoportosították át ide, és ezt a járulékot vezették “névre szólóan”, azonban ettől még ugyanúgy az állami nyugdíjjárulék része volt.

2. Tudtad, hogy Önkéntes Nyugdíjpénztári tagsággal is elérhetsz 20%-os adóvisszatérítést?

Jelenleg Magyarországon három államilag is elismert nyugdíj előtakarékossági típus közül választhatunk, ezek az Önkéntes Nyugdíjpénztárak, a különböző nyugdíjbiztosítások, illetve a Nyugdíj Előtakarékossági Számlák.

3. Te tudod, hogy mekkora a maximális összege az adóvisszatérítésnek?

Éves szinten 20%-os, maximum 150.000 Forint adóvisszatérítésre vagy jogosult a Nyugdíjpénztári tagságoddal.

4. Tudod, hogy hány befektetési portfólió közül választhatsz?

Az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztárnál jelenleg öt különböző portfolió közül választhatsz, amelyeket a tagságod ideje alatt szabadon változtathatsz.

5. Tudod, hogy mekkora összeggel indíthatsz nyugdíjpénztári tagságot?

A legkisebb tagdíj havonta 6000 Ft, amelyet van lehetőséged havonta, illetve negyedévente fizetni.

6. Tudtad, hogy a 2020-as év első félévében, Magyarországon kizárólag az Aegon Megatrend portfólió tudott pozitív eredményt hozni?

A kitört koronavírus járvány miatt nem csak Magyarországon, hanem az egész világban a részvények és befektetések hatalmasat zuhantak. Ebben a gazdasági környezetben is 3,98%-os hozamot tudott produkálni a szakértők által menedzselt Megatrend portfólió.

7. Tudtad, hogy az Önkéntes Nyugdíjpénztári tagságodat is el tudod indítani otthonról, kényelmesen?

Mint nagyon sok minden mással kapcsolatban, így az Önkéntes Nyugdíjpénztárnál is azon dolgozunk, hogy a lehető legkevesebb papír használattal, és a számodra legkényelmesebben módon tudd elindítani, és a későbbiekben intézni a megtakarításaidat.

8. Tudtad, hogy ha most indítasz pénztári tagságot akkor egy nyereményjátékban is részt vehetsz?

Hiszen, ha 2020. december 31-ig lépsz be az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztárába új tagként, és befizetsz minimum 20.000 Ft tagdíjat akkor részt veszel az 500.000 Forintos fődíj sorsoláson. Minden további 20.000 Ft befizetése további nyerési esélyt jelent (Például, ha valaki befizet 100.000 Forintot, akkor ötszörös esélye van)

Kérsz egy 30 perces,
személyre szabott konzultációt ingyen?

Azért, hogy teljesen rád és a családodra szabott segítséget kaphass, kérj tőlem egy 30 perces konzultációt. Ennek során feltérképezem az igényeidet, megbeszéljük, miben lenne szükséged segítségre, és személyre szabott javaslatokat kapsz tőlem. Teljesen ingyenes és csak pár kattintás, hogy jelentkezz rá!

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!