Hegyes-Szabó Ilona

A fiatal családok pénzügyi és biztosítási tanácsadója

Igazán örülök, hogy ellátogattál az oldal ezen részére is, hiszen ez azt jelenti, hogy szeretnél jobban megismerni!

Rólam

Hegyes-Szabó Ilona vagyok, immáron hetedik éve dolgozom a pénzügyek és biztosítások világában. A legtöbb tapasztalatomat két pénzintézetnél szereztem alkalmazottként. Itt volt lehetőségem megérteni a pénzügyek világát, bankszakmai ismereteket gyűjteni úgy, mint különböző hitel-, befektetési-, vállalkozói- és folyószámla termékismeretet, továbbá a bankbiztonság és üzleti titok fontosságát. Az akkori mindennapok folyamán rengeteg különböző emberrel találkoztam. Nagyon sok életutat kísértem figyelemmel, és voltam ott a körülbelül 200 ügyfelemmel minden élethelyzetben, legyen az öröm, vagy akkor is, amikor segítségre volt szükségük.

A mi „tömegszakmánkban” sajnos nagyon ritka az, aki hosszú éveken, akár évtizedeken keresztül is végig kíséri az ügyfele szerződését, és segít számára megérteni a pénzügyi világ rejtelmeit. Ha már van tapasztalatod más pénzügyi vagy biztosítási tanácsadóval olyan kérdések merülhetnek fel benned, mint

– Szakmailag és emberileg is megbízhatsz bennem?
– Mi az, amiben a legtöbbet tudok neked segíteni?
– Miben vagyok más, mint a „többiek”?

Elhiszem, hogy kíváncsi vagy. Hiszen, ha úgy döntesz, hogy engem választasz a pénzügyeid, és biztosításaid menedzselésére akkor, akár hosszú évekre vagy évtizedekre is elköteleződünk egymás mellett. Így hát szeretném, ha tudnád, mi az, amiben biztosan számíthatsz rám, és mikre vállalok garanciát, ha mellettem döntesz!

„Időben érkezek” garancia

Az idő pénz, tartja a régi mondás. Nagyon fontos számomra az ügyfeleim ideje, amit rám szánnak, így kiemelt prioritás számomra az, hogy a megbeszélt időben, pontosan el tudjuk kezdeni a tárgyalást. Abban biztos lehetsz, hogy legyen az személyes találkozó, vagy Online tárgyalás, a megbeszélt időpontban én ott leszek.

„Kárrendezési” garancia

A biztosítási szakma velejárója a szerződéshez kapcsolódó kárrendezés. Legyen az akár személy- vagy vagyonbiztosítás. A szerződés ideje alatt, bármikor szükséged lesz kárrendezésre, kérlek keress személyesen engem, így a leggördülékenyebben, és a leggyorsabban tudom végig vezetni a folyamatot, a bejelentéstől egészen a kifizetésig.

„Biztos elérhetőség” garancia

A bizalom első számú építőköve a mi szakmánkban az elérhetőség. A szerződéskötés után is biztos lehetsz abban, hogy telefonon, vagy Online felületeken gyorsan el tudsz érni, és így én is gyorsan tudok segíteni neked.

,,Szakértői” garancia

Továbbá azt is biztosítom a számodra, hogy ha egy olyan élethelyzet alakul ki, amire nem tudom egyből a választ, akkor annak a lehető legjobb szakemberek segítségével fogok utánajárni, és a lehető legjobb megoldást megtalálni a számodra!

Jelenleg egy kétéves, csöpp lány mellett vezetem a vállalkozásomat. Így biztos lehetsz benne, hogy első kézből tudom, mekkora feladat egy, vagy akár több gyermek mellett is szervezni és rendezni a mindennapi teendőket, illetve a pénzügyeket. Szakmai és fiatal édesanyaként szerzett tapasztalatommal, biztos vagyok benne, hogy segítek számodra a lehető legjobb döntést meghozni!

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!