CSOK, Falusi CSOK

CSOK vagy Falusi CSOK? Melyik támogatást mire használhatod? Nem tudod pontosan, hogy hány gyermeket is szeretnél? Ha eddig városban éltél megéri-e neked elköltözni egy kisebb településre a vonzáskörzetben? Hidd el, a legjobb döntést te fogod meghozni! Én pedig segítek neked az döntéseddel kapcsolatos pénzügyeid intézésében!

Babaváró

Biztos vagy benne, hogy a babaváró hitel számotokra a legjobb megoldás? Nem biztos, hogy három gyermeket szeretnétek? Akkor is megéri-e számotokra? A családalapítással kapcsolatos döntésedben nem tudok segíteni, de ha még legalább egy gyermeket szeretnétek vállalni, akkor a Babaváró hitel megfelelhet számotokra!

Egyéb állami támogatások

Elvesztél a rengeteg támogatás között? Nem vagy benne biztos, hogy melyik, mikor igényelhető? Otthonfelújítási támogatás? Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön? Fennálló lakáscélú tartozással kapcsolatos támogatások? Mondd el nekem, hogy jelenleg milyen helyzetben éltek, hány gyermeketek van, szeretnétek-e még vállalni, én pedig elmondom neked, hogy milyen támogatásokra vagytok jogosultak!

Jelzáloghitelek

Egy jelzáloghitel felvétele, mindig nagyon sok utánajárást igényel, és nagy felelősséget tesz az ember vállára, hiszen akár több évtizedre is meghatározza az anyagi helyzetünket. Ingatlant vásárolni a mai világban hitel nélkül sajnos nincs sokaknak lehetősége. Így én segítek neked abban, hogy meg tudd melyik hitel felel meg számotokra a leginkább!

Fedezetlen hitelek

A jelzáloghitelek mellett, sok más hiteltermékből is választhatsz a bankoknál! Gyorsan van szükséged egy aránylag nagyobb összegre? Vagy csak egy kisebb segítség kell? Sokat vásárolsz kártyával? Minden helyzetre van egy megoldásom, így lehet szó akár személyi kölcsönről, folyószámlahitelkeretről, vagy hitelkártyáról.

Egyéb banki termékek

Jelenleg a munka világában szinte nem lehet létezni bankszámla nélkül. Azonban, ha már kell, akkor nem mindegy, hogy az a bankszámla milyen! Segítek neked kiválasztani a pénzügyi szokásaid alapján a számodra legjobb bankszámlát, így akár éves szinte több tízezer forintot is spórolhatsz!

Ne fizessetek feleslegesen egy rosszul megválasztott biztosításért, de ne is maradjatok védelem nélkül! Segítek, hogy a legjobb ajánlatot választhassátok ki!

Kérsz egy 30 perces,
személyre szabott konzultációt ingyen?

Azért, hogy teljesen rád és a családodra szabott segítséget kaphass, kérj tőlem egy 30 perces konzultációt. Ennek során feltérképezem az igényeidet, megbeszéljük, miben lenne szükséged segítségre, és személyre szabott javaslatokat kapsz tőlem. Teljesen ingyenes és csak pár kattintás, hogy jelentkezz rá!

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!