BABAVÁRÓ HITEL

Biztos, hogy számodra is a babaváró hitel a legjobb megoldás? Segítek eligazodni a bankok ajánlatai között, miközben azt is megvizsgálom, hogy neked egyáltalán megéri-e belevágni! Neked csak annyit kell tenned, hogy elárulod mikor és mennyi gyermeket szeretnétek, én pedig megmondom, hogy milyen összegre és milyen kedvezményre vagytok jogosultak!
Többet akarok tudni

A babaváró hitel főbb jellemzői

N

max. 10 millió Ft hitelösszeg

N

szabadon felhasználható

N

a havi törlesztés max. 50.000 Ft

N

 a futamidő legfeljebb 20 év

N

ingatlanfedezet nélkül is igényelhető

Akár kamatmentes is lehet?

Igen!

A babaváró hitelt csak vállalt gyermekre veheted igénybe, így a kedvezmények is annak fényében változnak, hogy hány gyermeket vállalsz.

Egy gyermek születése után a hitel kamatmentessé válik, és 3 évig nem kell törlesztened, míg a második gyermek születése után újabb 3 év türelmi időt kapsz a tőketartozás 30 százalékának elengedése mellett. A harmadik gyermek után pedig a teljes fennálló tőketartozást elengedik.

Mindenben segítek!

Megnézzük, hogy számodra melyik bank ajánlata a legideálisabb, hogy biztosan megkapd a babaváró hitelt. Segítek az adminisztrációban és az ügyintézésben is, nem egyedül kell belevágnod!

Kérsz egy 30 perces,
személyre szabott konzultációt ingyen?

Azért, hogy teljesen rád és a családodra szabott segítséget kaphass, kérj tőlem egy 30 perces konzultációt. Ennek során feltérképezem az igényeidet, megbeszéljük, miben lenne szükséged segítségre, és személyre szabott javaslatokat kapsz tőlem. Teljesen ingyenes és csak pár kattintás, hogy jelentkezz rá!

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!