EGYÉB BANKI TERMÉKEK

Nem csupán hitelek, de bankszámla vagy megtakarítás esetén is tudok segíteni!
Többet akarok tudni

Bankszámla

Bankszámla nélkül ma már nem lehet létezni, azonban nem mindegy, hogy az a bankszámla milyen. Minden esetben a saját felhasználói szokásaidat vedd figyelembe, amikor bankszámlát választasz. Sokat bankolsz online, gyakran vásárolsz bankkártyával, esetleg készpénzt veszel fel?

Nem tudsz eligazodni a bankok kínálatában?

Segítek megtalálni a hozzád leginkább illő bankszámlát, akár arról van szó, hogy ritkán vagy pont ellenkezőleg, nagyon is gyakran használod, akár arról, hogy minél kisebb költséggel szeretnéd megúszni a bankszámlavezetést.

Hogyan lehet olcsóbb egy bankszámla?

KEDVEZMÉNYEK:

A bankok különböző kedvezményeket nyújtanak annak érdekében, hogy az ő ajánlatukat válaszd. Ilyen lehet, hogy például olcsóbban vagy akár ingyen vezetik a számlád, ha bizonyos összegű jóváírás érkezik minden hónapban a számládra, vagy, ha az elektronikus szolgáltatásokat veszed igénybe.

Hogy ne kelljen végigjárnod az összes bankot, a felhasználási szokásaidhoz igazítva segítek kiválasztani a számodra legideálisabb és legkedvezőbb bankszámlát!

Megtakarítások

MEGTAKARÍTÁS

Egy stabil és megbízható megtakarítás pénzügyi biztonságot jelent, azonban nem mindegy, hogy mit kezdesz a pénzeddel. Az igényeidet és a lehetőségeidet felmérve segítek neked abban, hogy a legjobb megoldást válaszd, ha megtakarításokról van szó.

BEFEKTETÉS

Bankbetét, állampapír, befektetési alap vagy lakástakarék? A céljaidnak megfelelően választjuk ki azt a formát, ami számodra a legkedvezőbb és a legtöbb hozamot biztosítja!

Kérsz egy 30 perces,
személyre szabott konzultációt ingyen?

Azért, hogy teljesen rád és a családodra szabott segítséget kaphass, kérj tőlem egy 30 perces konzultációt. Ennek során feltérképezem az igényeidet, megbeszéljük, miben lenne szükséged segítségre, és személyre szabott javaslatokat kapsz tőlem. Teljesen ingyenes és csak pár kattintás, hogy jelentkezz rá!

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!