Vállalkozásoknak

A megfelelő védelem nemcsak magánemberként, és nem csupán a családunk számára fontos. Ha vállalkozóként dolgozol, akkor mind a vállalkozásodnak, mind pedig a kollégáidnak szüksége van olyan biztosításra, amely őket és téged is véd egy nem kívánt, váratlan esemény bekövetkezésekor.

Akkor jársz el felelősen, ha a lehetséges kockázatokról előre gondolkodsz, és a védelemről már azelőtt gondoskodsz, hogy bekövetkezne a baj.

Jól ismerem a vállalati biztosítások világát, így biztos lehetsz benne,
hogy a te cégedre szabott megoldást is megtalálom neked.

Milyen területeken tudok segíteni?

Dolgozóink védelme

Ha már sikerült igazán értékes emberekkel körülvenned magad, gondoskodj arról, hogy megfelelően védd őket a munkahelyi balesetektől. Ezzel nemcsak dolgozóid elégedettségét növelheted, hanem céged nyereségességét is biztosítod.

Egy megfelelő biztosítás a legnehezebb helyzetekben nyújt segítséget a munkavállalóknak és családtagjaiknak, így ezzel is kifejezheted megbecsülésed.

Vagyoni- és
felelősségi védelem

Vállalkozóként védened kell minden vagyonelemet, amely a vállalkozásodhoz tartozik, ráadásul a tevékenységedhez kapcsolódóan is felelősség terhel.

Annak érdekében, hogy nyugodtan alhass, és biztonságban tudd céged vagyonát, érdemes együtt felderítenünk a számodra releváns kockázatokat, és megkötni a szükséges védelmet.

Építési- és szerelési védelem

Az építkezések környezetében zajló építési és szerelési munkálatok rengeteg veszélyforrást és kockázatot tartogatnak, így hiba lenne ezekről nem gondoskodnod.

Ha ilyen területen tevékenykedik a vállalkozásod, akár kivitelezők és alvállalkozók segítségével, akkor segítek, hogy mindenre kiterjedő biztosítást találjunk, amely maximálisan megfelel a fokozott kockázatoknak is.

Technikai védelem

Talán elsőre nem tudod, mit is takar a technikai védelem, de ha bármilyen gépet vagy elektronikai eszközt használsz a munkavégzés során, esetleg a kollégáid dolgoznak gépekkel, akkor ez a típusú biztosítás lesz az, amire szükséged van.

Fordulj hozzám, együtt kiszámoljuk, megtervezzük és megvalósítjuk azt, ami az eszközeid védelméhez szükséges.

Megismernéd alaposabban
az Aegon Trend Master részleteit?

A Trend Master részleteiről összegyűjtöttem neked
a legfontosabb tudnivalókat.

1. Te tudod, hogy jelenleg hány működő gazdasági társaság van Magyarországon?

Bár, a KSH adatai sajnos az elmúlt 5 évben nagymértékű csökkenő tendenciát mutatnak a gazdasági társaságok számában, jelenleg is körülbelül 500.000 működő társaság van az országban.

2. Te tudod, hogy hány egyéni vállalkozás működik jelenleg Magyarországon?

Szintén a KSH adatai szerint, az egyéni vállalkozások száma az elmúlt 5 évben rendkívüli módon megemelkedett. 2015 év elején még kb. 390.000, míg 2020. augusztusában a számuk elérte a 550.000 vállalkozást.

3. Te tudod, hogy milyen létszámú társaságból van a legtöbb Magyarországon?

Jelenleg az 1-9 közötti létszámú gazdasági társaságból van a legtöbb.

4. Minden munkáltató egyéni döntése, hogy a munkabéren kívül ad-e valamilyen juttatást a munkavállalónak. Te tudod, hogy jelenleg milyen béren kívüli juttatások közül választhatsz?

• Ezen juttatások száma az elmúlt pár évben sajnos eléggé lecsökkent, de az alábbiakban olvashatsz a jelenlegi juttatásokról.

• Adómentes juttatások: Kulturális szolgáltatás Sporteseményre szóló belépő Bölcsődei, óvodai szolgáltatás

• Béren kívüli juttatások: SZÉP szabadidő alszámla SZÉP szálláshely alszámla SZÉP vendéglátás alszámla• Egyes meghatározott juttatások: Csekély értékű ajándék

5. Te tudod, hogy a béren kívüli juttatások mellett, mivel érhetsz még nagyobb lojalitást a munkavállalóid körében?

Dönthetsz úgy, hogy akár egy Önkéntes Nyugdíjpénztári Tagsággal segíted a munkavállalóid megtakarítását növelni, vagy akár egy jól kialakított csoportos élet- és balesetbiztosítási rendszert is kialakíthatsz. Mivel így a munkavállaló is érzi, hogy számodra fontos a munkája, ő is meg fogja hálálni a gondoskodásodat.

6. Te tudod, hogy milyen biztosítások közül választhatsz jelenleg a piacon?

A teljesség igénye nélkül ezek a következők:

• A teljesség igénye nélkül ezek a következők:

• Vagyon és felelősségbiztosítások

• Csoportos élet- és balesetbiztosítások

• Kockázati életbiztosítások

• Technikai biztosítások

• Építési- és szerelésbiztosítás

7. Te tudod, hogy a te gazdasági tevékenységed biztosítható-e?

Ez a kérdés most lehet, hogy furcsán hangzik, de bizony nem vállal minden biztosító, minden tevékenységi körre kockázatot. Ezek biztosító társaságonként változhatnak. Én minden esetben azt javaslom, hogy ha vállalkozói biztosításra van szükséged, akkor keress fel egy személyes tanácsadót, aki pontosan meg fogja tudni számodra mondani, hogy annál a biztosítónál milyen lehetőségeid vannak.

8. Tudtad, hogy csak azért kell fizetned, ami számodra fontos?

Ez pontosan így van, hiszen a vállalkozói biztosításoknál is fontosnak tartottuk, hogy előre kialakított csomagok helyett teljesen egyénre szabott biztosítást kaphass.

Kérsz egy 30 perces,
személyre szabott konzultációt ingyen?

Azért, hogy teljesen rád és a családodra szabott segítséget kaphass, kérj tőlem egy 30 perces konzultációt. Ennek során feltérképezem az igényeidet, megbeszéljük, miben lenne szükséged segítségre, és személyre szabott javaslatokat kapsz tőlem. Teljesen ingyenes és csak pár kattintás, hogy jelentkezz rá!

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!