Dolgozóink védelme

A cégedben neked dolgozó kollégáid védelme legalább olyan fontos, mint a vállalkozásod eszközeinek és vagyonának védelme, hiszen a jó munkatársak, akik hosszú távon elégedetten dolgoznak neked, profitot termelnek. 

Beszéljünk róla

Ha szeretnéd kifejezni megbecsülésed, azt egy számukra kedvező biztosítással megteheted. Ezzel növelheted kollégáid elégedettségét, hiszen egy baleset esetén ők és családjuk is jelentős segítséget kapnak.

Csoportos élet- és balesetbiztosításokkal a vállalatok mellett egyéb szervezetek, egyesületek, sportkörök, valamint klubok is védhetik tagjaikat.

Milyen biztosítási lehetőségek közül választhatsz munkáltatóként?

Munkaadóként kedvező áron értékes többlet-juttatást nyújthatsz munkavállalóidnak, ráadásul három biztosítási típus közül választhatsz, de akár kombinálhatod is ezeket.

Köthetsz kockázati életbiztosítást, balesetbiztosítást, de akár betegségbiztosítást is.

Ezen biztosítások további előnye, hogy megválaszthatod, mely munkavállalódat milyen biztosításban kívánod részesíteni. Dönthetsz úgy, hogy az eltérő munkakörben dolgozó kollégáidra más típusú biztosítást kötsz, és akár jutalmazhatod is legértékesebb munkatársaidat kiemelt biztosításokkal.

Kérsz egy 30 perces,
személyre szabott konzultációt ingyen?

Azért, hogy teljesen rád és a családodra szabott segítséget kaphass, kérj tőlem egy 30 perces konzultációt. Ennek során feltérképezem az igényeidet, megbeszéljük, miben lenne szükséged segítségre, és személyre szabott javaslatokat kapsz tőlem. Teljesen ingyenes és csak pár kattintás, hogy jelentkezz rá!

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!