Építési- és szerelési védelem

Ha az építőiparban tevékenykedik az céged, kiemelten fontos, hogy megfelelő védelmet válassz cégednek és kollégáidnak, mivel ez a terület kiemelt kockázattal jár. Hiába rendelkezel egy alap vagyonbiztosítással, szükséged van további védelemre, amelyet a speciális építés-szerelés (C.A.R.) valamint a szerelési biztosítások (E.A.R.) nyújthatnak számodra.

Természetesen köthetsz olyan biztosítást, amely nem csupán cégedre, hanem alvállalkozóidra is kiterjed, és teljes körű védelmet nyújt.

Milyen biztosítási lehetőségek közül választhatsz?

Építés-szerelés biztosítás (C.A.R.)

Az építés-szerelés biztosítás kiterjedhet a munkálatok során bekövetkezett károkra, akár vagyoni károkra, akár a munkátokhoz kapcsolódó felelősségből származó károkra.

Minden esetben a biztosítási szerződésben szerepelnek azok a káresemények, amelyekre a biztosítás fedezetet nyújt.

C.A.R. biztosítással biztosíthatod például az alábbiakat:

a kivitelező építési teljesítését, 

az összes szerkezeti elemet, felhasznált építőanyagot,

az alvállalkozók teljesítését.

Természetesen ez a biztosítás is igényeidre szabható.

Szerelés-biztosítás (E.A.R.)

A szerelés-biztosítás az építés-szerelés biztosításhoz hasonló, azonban annál szűkebb szerelés-kivitelezési tevékenységre nyújt fedezetet.

Vállalkozások és intézmények részére is ajánlott ilyen típusú biztosítást kötni, amelyet természetesen szintén igényeidnek megfelelően át lehet alakítani, ki lehet bővíteni.

Kérsz egy 30 perces,
személyre szabott konzultációt ingyen?

Azért, hogy teljesen rád és a családodra szabott segítséget kaphass, kérj tőlem egy 30 perces konzultációt. Ennek során feltérképezem az igényeidet, megbeszéljük, miben lenne szükséged segítségre, és személyre szabott javaslatokat kapsz tőlem. Teljesen ingyenes és csak pár kattintás, hogy jelentkezz rá!

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!