Technikai védelem

A technikai biztosítások kevésbé ismertek, ugyanakkor jó eséllyel a te cégedben is előállhat olyan nem várt esemény, amelyre a hagyományos vagyonbiztosítások nem nyújtanak megfelelő fedezetet.

 

Kifejezetten speciális kockázatok esetében nyújt védelmet a technikai biztosítás.

Milyen esetekben hasznosak a különböző
technikai biztosítások?

Gépek, berendezések részleges vagy teljes működésképtelenségét eredményező géptörések, gépbalesetek esetében, hiszen egy géptörés-biztosítás megfelelő védelmet nyújt. 

Géptörés, gépbaleset okozta üzemszünet miatt fellépő többletköltségek megtérítésére kiváló. 

Elektromos berendezések és készülékek, akár számítógépek, laptopok, egyéb informatikai eszközök és kiegészítők biztosítása is megfontolandó, hiszen a készülékek sérülése, de akár lopása esetén is véd egy technikai biztosítás. 

Ha természeti csapások okoznak kárt a berendezésekben, eszközökben, akkor is kiválóan védenek ezek a típusú biztosítások. 

Ha úgy látod, bármelyik káreseményre van esély a vállalkozásodban,
keress meg, és segítek, hogy megfelelő védelmet kaphass egy személyre szabott biztosítás által.

Kérsz egy 30 perces,
személyre szabott konzultációt ingyen?

Azért, hogy teljesen rád és a családodra szabott segítséget kaphass, kérj tőlem egy 30 perces konzultációt. Ennek során feltérképezem az igényeidet, megbeszéljük, miben lenne szükséged segítségre, és személyre szabott javaslatokat kapsz tőlem. Teljesen ingyenes és csak pár kattintás, hogy jelentkezz rá!

error: A tartalom a honlap tulajdonosának szellemi terméke!